Evenementen

Met onze ambulances en medische teams kunnen wij uw professioneel ondersteunen bij evenementen, festivals, bedrijfsfestiviteiten, industriële werkzaamheden en alle andere projecten waar medische hulp aanwezig zou moeten zijn.

Hierbij kunnen wij gebruik maken van een speciale ingerichte EHBO ruimte en staat onze ambulance stand-by.

Om deze doelstelling na te streven wordt er veel geëist van onze organisatie. Professionaliteit, deskundigheid en passie voor het vak is een noodzaak. Al onze medewerkers beschikken over dergelijke eigenschappen en de vereiste opleidingen. Hulpmiddelen zijn voor het verlenen van optimale zorg van eminent belang. Ons wagenpark bijvoorbeeld dient aan alle voorschriften te voldoen en moet natuurlijk technisch in goede staat verkeren. Verder is een goede samenwerking en overleg met andere hulpdiensten van groot belang. Voorkomen is beter dan genezen. Het is tijdens verschillende evenementen gebleken dat onze inzet voor de goede afloop van groot belang is geweest. 

Kortom, u bent bij ons in goede handen mocht er onverhoopt hulp noodzakelijk zijn.

Medical Service WegMoo is in de gelegenheid u te ondersteuning in het maken van de juiste risico inventarisatie en de vergunning aanvraag voor het evenement.  

Team

In overleg zijn er diverse samenstellingen van teams mogelijk.
Onze zeer ervaren EHBO’ers, verpleegkundigen en artsen staan klaar om er een succesvol evenement van te maken.

Ambulance

Onze ambulance is volledig ingericht volgens de eisen van het landelijk protocol ambulancezorg.