Samenwerking met verkeersschool Paul Lam

 Paul Lam Verkeersschool Molenweg 133, 6543 VA Nijmegen
 024-3770143       info@paullam.nl
        www.paullam.nl

 EN

uitzendorganisatie chauffeursdiensten

Kampsestraat 27, 6657 AA  Boven-Leeuwen 0487-507798
www.wegmoo.nl

Sinds juli 2014 werken Verkeersschool Paul Lam en Uitzendorganisatie WegMoo samen. Ze hebben dezelfde overeenkomsten en dezelfde doelgroep. Beiden zijn een familiebedrijf, gedreven in hun werk, klantvriendelijk en de lijnen zijn kort. Het verschil is dat verkeersschool Paul Lam al jaren aan de weg timmert en een succesvol bedrijf is met een hoog slagingspercentage. WegMoo is nog jong en heeft realistische doelen. Samen hebben ze de handen ineen geslagen en zij geloven in dit bedrijfsplan.

De doelgroep

De voorbereiding op het beroep vrachtwagenchauffeur begint al op Verkeersschool Paul Lam. Met het behalen van het chauffeursdiploma en de rijbewijzen is de eerste stap gezet. De tweede stap is het zoeken van werk. Uitzendorganisatie WegMoo bemiddelt voor banen in het goederenvervoer.
Een andere mogelijkheid is dat een chauffeur al een groot rijbewijs heeft en het rijbewijs CE wilt halen. Deze chauffeur heeft hiervoor op dit moment geen financiering. WegMoo kan deze chauffeur tijdelijk detacheren. Doordat de chauffeur aan het werk is, kan de chauffeur tegelijk zijn CE-rijbewijs gaan halen bij Verkeersschool Paul Lam.
 
Verkeersschool Paul Lam en WegMoo zoeken voor u een geschikte en passende mogelijkheid om uw doel te realiseren. Dus: doelgericht en klantgericht maatwerk.Samen ondernemen, samen denken en samen doen maakt samen netwerken.
Certificering

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd

Klik op het plaatje voor meer informatie

 

Contactgegevens

WegMoo
Kampsestraat 27
6657 AA  Boven-Leeuwen

Tel: 0487 507798
Mob: 06-14425384


 Neem ook een kijkje op onze facebookpagina door op het facebooklogo te klikken!

 

Nu ook op linkedin te vinden