WegMoo bv


WegMoo bv is een dynamisch uitzendbureau gevestigd in Boven-Leeuwen dat zich met name richt op het uitzenden en detacheren van chauffeurs in het beroepsgoederenvervoer. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in: chauffeurs in het groente en fruit en betonmixerchauffeurs. Doordat het bedrijf uit vier personen bestaat garanderen wij korte lijnen en een persoonlijke aanpak.

 

U bent chauffeur

Wilt u werken als chauffeur maar niet altijd voor hetzelfde bedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ervaring met het kort inzetten en detacheren van chauffeurs hebben wij goede contacten met vele bedrijven. Neem contact met ons op en wij kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

U heeft een vervoersbedrijf

Heeft u een vervoersbedrijf en heeft u de beschikking over voldoende werk, of zijn er werknemers ziek en het ontbreekt u aan bekwame chauffeurs, dan doet u er goed aan om ons te benaderen. WegMoo bv heeft voor u de juiste chauffeur. Meer weten? Neem snel contact met ons op en wij helpen u verder.Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier.
 
    
    

  
  
  
   
  


   

Certificering

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd

Klik op het plaatje voor meer informatie

 

Contactgegevens

WegMoo
Kampsestraat 27
6657 AA  Boven-Leeuwen

Tel: 0487 507798
Mob: 06-14425384


 Neem ook een kijkje op onze facebookpagina door op het facebooklogo te klikken!

 

Nu ook op linkedin te vinden