Voor werkgevers

Vrijwaring voor inlenersaansprakelijkheid vanaf 1 juli 2012 bij uitzendondernemingen met het SNA-keurmerk. Lees dit document voor meer informatie.

Heeft u als ondernemer zelf werknemers en even geen ruimte om mensen te verlonen dan regelt WegMoo B.V. dit voor u op payroll constructie.

WegMoo B.V. verzorgt de loonadministratie. Afdracht van sociale premies, loonbelasting en uitbetaling van het nettosalaris (per week, per 4 weken of per project) worden correct uitgevoerd.

WegMoo B.V. plaatst arbeidskrachten op uitzendbasis, voor een bepaalde periode, in een bedrijf. Dit kan zijn als tijdelijke vervanging of als aanvulling bij extra werkaanbod. Uitzenden is mogelijk voor de duur van 1 dag tot enkele maanden. WegMoo B.V. is 7 dagen in de week, 24 uur per dag, bereikbaar. Dat maakt het flexibel en efficiënt.

 
Voor werknemers

Onze klanten verwachten gemotiveerde, flexibele en enthousiaste medewerkers. Bent u zo iemand die op zoek is naar een leuke uitdagende baan en heeft u een positieve instelling? Dan zijn wij op zoek naar u!
 
Dit kan fulltime of parttime als chauffeur, zowel nationaal als internationaal. Het maakt niet uit, als u maar in het bezit bent van de nodige rijbewijzen en de juiste papieren.
 


Wat is payrolling?

Payrolling is een vorm van uitzenden of detacheren, waarbij een ondernemer zelf personeelsleden werft. Deze personeelsleden komen vervolgens in dienst van de WegMoo B.V.

De ondernemer blijft bepalen wat een medewerker gaat verdienen en kan hem of haar in de praktijk aansturen.
De ondernemer kan WegMoo B.V. vragen of zij de werknemer in dienst wil nemen om hem/haar uit te zenden naar uw bedrijf. De werknemer treedt dan als uitzendkracht in dienst bij ons en er is vervolgens sprake van een normale uitzending. Het enige verschil met een normale uitzending is dat er geen inspanningen zijn verricht voor de werving en selectie.
    

Certificering

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd

Klik op het plaatje voor meer informatie

 

Contactgegevens

WegMoo
Kampsestraat 27
6657 AA  Boven-Leeuwen

Tel: 0487 507798
Mob: 06-14425384


 Neem ook een kijkje op onze facebookpagina door op het facebooklogo te klikken!

 

Nu ook op linkedin te vinden